- تحقیق: DAVID LYNCH ، مرشد استعلایی -
ما کارگردان Twin Peaks را یکی از عاشقان مراقبه استعلایی می دانستیم. وی به مدت یک سال سنگ بنای جدیدی را در بنای معنوی خود آورده است: یک مدرک کارشناسی ارشد آموزش که با هم سینما و مراقبه را ترکیب می کند و همه اینها در دانشگاه مدیریت ماهاریشی است. بدیهی است که دانش آموزان آن را دوست دارند.

"من به زندگی ارگانیک ، به سبک زندگی جایگزین علاقه مند بودم و برای مستندهای مربوط به حفظ فرهنگ های بومی ، به ویژه فرهنگ های شامی ، بسیار سفر کرده بودم. این آموزش من را به جنبه معنوی علاقه مند کرد ، من می خواستم چیز دیگری را تجربه کنم. لورا بوستیلوس جاکز ، مکزیکی 25 ساله ، هم اکنون در استاد لینچ در فیرفیلد ، یک شهر کوچک در آیووا ، در وسط غرب میانه آمریکا تحصیل می کند. این برنامه سینمایی که در سال 2013 توسط مدیر Lost Highway و Mulholland Drive راه اندازی شد ، در محل دانشگاه مدیریت ماهاریشی (MUM) قرار دارد. "ماهاریشی" ، همانند ماهاریشی ماهش ، به نام یوگی هندی که در دهه شصت با تبدیل شدن به گورو بیت ، مراقبه استعلایی را به غرب وارد کرد ، و لینچ شخصاً در سال 1975 با او ملاقات کرد. دیوید لینچ در یادداشت ارائه خود می نویسد: "برای غوطه ور کردن ، فراتر رفتن و تجربه این اقیانوس بی حد و مرز آگاهی ناب ، که منبع خلاقیت ، شادی ، عشق ، انرژی ، قدرت و صلح نامحدود است."
"این واقعا قدرتمند است. وقتی برای فیلمبرداری از صحنه تحت فشار قرار می گیریم ، کمی استراحت می کنیم ، برخی مراقبه می کنند ، دیگران کارهای دیگری انجام می دهند و با آرامش بیشتری به کار خود برمی گردیم. "
لورا بوستیلوس ژاکز ، دانش آموز
از سال 2012 ، بنابراین هر ساله حدود پانزده دانشجو برای پیوستن به این دوره ده ماهه تقسیم شده بین یک قسمت فنی ، با کارآموزی در مشاغل مختلف فیلم - نویسندگی ، تولید ، پس از تولید ، توزیع و غیره - و یک قسمت انتخاب می شوند. معنوی ، که دانش آموزان را هر روز بیست دقیقه قبل از کلاس اول ساعت 9 صبح ، ده دقیقه قبل از ناهار و بیست ساعت دیگر در پایان روز در حال مراقبه می بینند. آنها با یک دیپلم سینما در جیب خود و یک پروژه فیلم تکمیل شده بیرون می آیند. عجیب اما واضح و مثر است. "این واقعا قدرتمند است. وقتی برای فیلمبرداری از صحنه تحت فشار قرار می گیریم ، کمی استراحت می کنیم ، برخی مدیتیشن می کنند ، دیگران کار دیگری انجام می دهند و ما با آرامش بیشتری به کار خود برمی گردیم ، "توضیح می دهد لورا بوستیلوس ژاکز. هاله کارگردان نیز فروش خوبی است. لینچ که به عنوان مربی آموزش پرورش یافته است ، با شروع کنفرانس ویدئویی و در چندین سال در طول سال با کنفرانس ویدیویی مداخله می کند. وی گفت: "ما می توانیم از او سالاتی بپرسیم ، او به ما گوش می دهد و با ما در میان می گذارد. برخی از دانشجویان حتی سال گذشته او را در استودیوی وی در لس آنجلس ملاقات کردند. "

چاکراهای باز
اصولاً این دوره فقط اوج علاقه مدیر برای مراقبه متعالی چهل سال است. افسانه ها می گویند که همه چیز از اول ژوئیه 1973 ، حدود ساعت 11 صبح آغاز شد. کاملاً خراب ، لینچ برای تکمیل اولین شاهکار خود ، Eraserhead تلاش می کند و همسرش دیگر تحمل تغییرات روحی او را ندارد. بنابراین ، به جای اینکه دیوانه شود ، برای اولین بار سعی می کند آنچه ویلیام اف سندز ، مدیر گروه علوم ودایی در MUM ، ارائه می دهد "نه یک دین و نه یک فلسفه بلکه یک سهم آرامش و آرامش "س Questionال کردن آرامش ، فیلمساز از آن زمان در این کار استاد شده است. وی در سال 2005 بنیاد دیوید لینچ را با آرزوی فروتنی دفاع از "صلح جهانی و آموزش مبتنی بر وجدان" راه اندازی کرد. به طور مشخص ، لینچ برنامه های "سکوت" را در صد دبیرستان آمریکایی در مناطق دشوار تنظیم می کند تا استرس را کنترل کند و با خشونت مبارزه کند. در سال 2006 ، او داستان واقعی من: مدیتیشن ، آگاهی و خلاقیت را نوشت ، که در آن جزئیات طعم خود را برای عمل متعالی شرح داده است. لینچ برای تبلیغ واژه خوب به جلسات در سراسر جهان می رود. و می تواند روی دوستانش حساب کند. در ماه مه 2014 ، جیم کری به دیدار مادر آمد ، جایی که او میهمان افتخار مراسم فارغ التحصیلی بود. آن روز ، در حضور 280 دانشجو ، بازیگر وارد یک سخنرانی عجیب و غریب می شود ، ترکیبی آکروباتیک از استندآپ و مشاوره معنوی: "روح من در محدوده بدن خودم حبس نشده است. این بدن من است که در بی نهایت روح من محصور شده است. فیلم سخنرانی بیش از 3 میلیون بازدید در Youtube است ، ضربه خوبی به این دانشگاه از دست رفته در اعماق آیووا. از طریق بنیاد خود ، لینچ ، 68 ساله ، به نوبه خود تبدیل به یک استاد راهنما شد. مسلماً ، از طرف سینما ، او از زمان Inland Empire ، در سال 2006 ، هیچ کاری انجام نداده است. اما خبر خوب: برای 25 سال Twin Peaks ، او اعلام کرد که فصل سوم 9 قسمت را ساخت ، که در

معنی فوت فتیش چیست و عوارض خطرناک آن چیست ؟

- تحقیق: DAVID LYNCH ، مرشد استعلایی -

، ,یک ,سال ,کند ,لینچ ,مراقبه ,می کند ,، به ,که در ,در سال ,، او ,دانشگاه مدیریت ماهاریشی ,تحقیق david lynch

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

علـــــــــــــی و فاطـــــــــــــــمه فیلم بین tinoristi هنرهای شخصی مطالب اینترنتی 8barg goldentrade دنياي آشپزي my life دانلود خلاصه کتاب و جزوه